Sök

COLOR ZOOM ’17

IN·FLUX

Om Color Zoom

Välkommen till "the haute couture of hairstyling"

Nyskapande mode möter imponerande artisteri – det är Color Zoom. 
I fokus står Color Zoom Collection. Designad av Goldwell Global Masters och tidigare vinnare av Color Zoom Challenge inspirerar den frisörer att utmana gränserna för sin kreativitet.


MER INFormation

Collection

IN·FLUX

Det här är skönhet in flux. Mörka eleganta färger som mystiskt regnbågsskimrande smälter samman och skapar ett nytt samspel mellan nyanserna i håret. Form och färg samspelar för att skapa en look utan synlig början eller slut. Stämningen påminner om djup skymning – den perfekta bilden av ljus som ger vika för mörker – ett ständigt föränderligt samspel av skuggor och skimmer. 


Mer INFormation 

Creative Team

Color Zoom ’17 Creative Team

Den årliga Goldwell Color Zoom Collection är skapad av de Internationella Global Zoom Challenge vinnarna tillsammans med the Creative Master Team. Här kan du lära dig känna de passionerade stylisterna.

Mer INFormation

Education

Skapad för att inspirera.

Ingen "Fashion Collection" kan användas framgångsrikt på din salong utan den rätta utbildningen.

Mer INFormation

Collection Manual

Color Zoom ‘17 Collection Manual

Här har du hela Color Zoom ’17 Collection Manual som flipbook och för nedladdning. Du kan även använda Education Plus App med manualen, fokusera kameran på din smartphone på sidorna och se teknikhuvuden i 3D.

MER INFORMATION

GOLDWELL EDUCATION PLUS APP

Se Color Zoom teknikhuvudena i 3D!

Med appen kan du se teknikhuvudena i 3D. Ladda ner Goldwell Education Plus App, välj Color Zoom, fokusera kameran på telefonen på en sida med App-ikonen och se 3D-modellerna och rotera dem 360°. .

Mer INFormation

Blandningsrekommendationer och Produkter

Artisteri förtjänar de bästa produkterna.

Arbeta med Goldwell Mixing Recommendations och de kompletterande vård- och stylingprodukterna för att skapa dina IN·FLUX looks.


Mer INFormation

TÄVLINGEN

Du kan bli nästa internationella Creative Star.

Ta din unika kreativitet, idéer och passion och visa upp dem på scenen. Det här är din chans att visa upp dig och få erkännande. Color Zoom Challenge är en av de största live-tävlingarna för frisörer. Anta utmaningen, bli nästa Global Creative Star.

Mer INFormation

Hall of Fame

Se de senaste och tidigare vinnare av Color Zoom Challenge.


Mer INFormation

GLOBAL ZOOM EVENT BARCELONA

The Global Zoom Event är ett utav de mest inspirerande events som finns för frisörer från hela världen, 2017 äger Global Zoom rum i Barcelona. Fullspäckade dagar med de nyaste trenderna inom hår och den perfekta mötesplatsen för frisörer att boosta sin kreativitet tillsammans på. 

Bli en del av det här fantastiska eventet genom att medverka i live finalerna för Color Zoom Challenge, se lanseringen av Color Zoom Collection och träffa andra likasinnade kreativia individer.

MER INFO

Historia

Se tidigare Color Zoom Collections.Mer INFormation