Sök

IN•FLUX

THE CONCEPT

Färg, klipp, styling och textur.

Trender utvecklas från år till år genom att bygga på och påverka varandra och förändra karaktär – men symboliseras alltid av designen på färg, klippning /form och styling/textur. Det är dessa beståndsdelar som länkar samman olika trender och vad som gör varje kollektion unik. 
Color Zoom baseras på trender inom mode och använder även dessa som inspiration. 

Den här kollektionen framhäver designen i frisyrerna med Iridescent Colors, starka klippningar / former och uttrycksfulla looks /texturer. Förtrollas av flödet, upptäck mörkret, låt den skimrande effekterna ge ljus och skapa din IN•FLUX look.


COLOR

IRIDESCENT EFFECTS – HEMLIGHETEN FÖR ATT SKAPA FLÖDE


Kombinationen av mörka dunkla bakgrundsfärger i kontrast med kraftfulla, nästan metalliska färger, skapar en Iridescent Effect – IN•FLUX Collections färgstatement. Iridescent Effect karaktäriseras av root shading och mörka färger som bas, kombinerade med dynamiska excentriska färger på ytan. En dov basfärg är den perfekta grunden för att framhäva de levande Iridescent Colors på ytan. Root shading skapar djup och de mörka konturerna markerar den yttre designen – medan de skimrande färgerna följer strukturen i klippningen.

Iridescent Colors appliceras med intuitiv och kreativ frihandsteknik. Du kan skapa mer framträdande eller subtila svepande Iridescent Effects genom att blanda färgerna eller placera dem bredvid varandra. På sätt sätt påverkas intensiteten i Iridescent Colors och därigenom även Iridescent Effects.

CUT

SKAPA EN STARK YTTRE DESIGN

Vi skapar dynamiska flöden genom att kombinera olika former och längder i samma klippning. En karaktäristisk form i IN•FLUX Collection är triangeln. De är mest framträdande i alla frisyrer med lugg. Som kontrast är är formen i nacken konvex. Blunt Cutting in kombination med Dark Backgrounds framhäver de starka linjerna i klippningen. 

Skapa effekter med slöjliknande svepande strån för att göra frisyren mjukare. En övergång från kort till långt hår är ett annat sätt att skapa flöde. Klippteknikerna som använts för att skapa kollektionen är Back-Hand-Slice Cutting, (Deep) Point Cutting, (Deep) Slice Cutting och Step-Cutting.

STYLING AND TEXTURE

FLÖDE I STYLING OCH TEXTUR

Samtliga looks är stilrent stylade. Återkommande i alla frisyrer är mittbenan. Alternativ styling för alla looks i IN•FLUX Collection är mjuka vågor och rå textur som ytterligare framhäver skuggningarna i botten.

Textur i kontrast med svepande slingor framhäver klippningen i varje look och tar fram Iriescent Effects. För att framhäva ansiktet på bästa sätt stylas modellerna antingen med håret framåt, eller helt bakåtfönat.

Collection Highlights

Iridescent Effects – the mystical color secret to creating fluidity. Samspelet mellan de mörka bakgrundsfärgerna i kontrast med starka nästan metalliska färger är vad som skapar Iridescent Effects – IN•FLUX Collections färgstatement. 

Iridescent Effects  karaktäriseras av root shading och mörka färger som bas, kombinerade med dynamiska excentriska färger på ytan. En  dov basfärg är den perfekta grunden för att framhäva levande Iridescent Colors på ytan. Root shading skapar djup och de mörka konturerna markerar den yttre designen – med de skimrande färgerna följer strukturen i klippningen.

IRIDESCENT BLUE, GOLD AND VIOLET

EN PSYKEDELISK YTA – SOM OLJA PÅ VATTEN.

 • COLOR

  Alinas Iridescent Effect skapas med Electric Violet, Azure Blue och Pale Grey som flyter samman med basfärgen Noir Blue. Root shading är det viktigaste inslaget i denna färgteknik då den skapar en tydlig form och tillför djup. Acid Gold smälter in i Azure Blue och skapar ett intressant intryck. Kombinationen av alla Iridescent Colors framhäver formen i klippningen perfekt och skapar en flödande färgskiftning.

 • COLOR

  UTGÅNGSLÄGE:
  Obehandlat hår 
  Utväxt: 5NA
  Längder och toppar: 5NA

  BLEKNINGSPROCESS FÖR IRIDESCENT COLORS TILL LJUSHETSLÄGE 9–10:
  SilkLift Strong: 35 ml Conditioning Cream Developer 9%
  + 1 skopa Performance Lightener
  + 3 pump Intensive Conditioning Serum Concentrate

 • COLOR

  SILVERIZING:
  Colorance: 20ml Lotion + 10ml 10V (verkningstid 10min)

  ROOT SHADING/DARK BACKGROUND:
  Noir Blue
  Topchic: 40ml Lotion 6% + 25ml 8SB + 5ml 2A + 10ml A-Mix

 • COLOR

  IRIDESCENT COLORS:
  Electric Violet
  Elumen: 7ml Pk@all + 3ml Tq@all + 10ml SV@10
  Acid Gold
  Elumen: 25ml YY@all + 5ml AB@9
  Pale Grey
  Elumen: 1ml AN@5 + 5ml SV@10 + 20ml SB@10
  Azure Blue
  Elumen: 11ml Tq@all + 1ml NB@5 + 5ml Bl@all

 • CUT AND STYLING

  STRUCTURED SECTIONS WITH OVER LAYERS

  En kombination av en kort undercut och längre längder på överhåret. Alinas klippning baseras på ett konvext nackparti med en ren yttre design. Använd Block Graduation för att skapa den korta rundade triangulära formen. Som kontrast skapas rörelse på överhåret. Använd Point Cutting för att klippa ur luggen och skapa formen. Använd Deep Slice Cutting för att reducera volym och skapa textur som skapar rörelse i håret.

 • TEXTURE AND STYLE

  FLUID SOFTNESS IN FACE

  Alinas ansikte ramas in perfekt och Iridescent Effect framhävs på bästa sätt. Applicera StyleSign Power Whip i hela håret för att för att skapa looken. Föna håret rakt från högra sidan, över ansiktet med en liten paddelborste för att skapa den mjuka känslan. Forma till stilen med plattång. Använd StyleSign Magic Finish för intensiv glans och flexibel stadga.

FLUID BEIGE, GREY, PINK

FLÖDANDE FÄRG GENOM TUNNA SLÖJLIKNANDE EFFEKTER.

 • COLOR

  Ida Maries Iridescent Effects framhäver det raka linjerna i klippningen samtidigt som de ger en stark kontrast till de svepande effekterna över hennes rundade bob. Effekterna med Acid Gold och Light Pink mot Pale Grey är en färgkombination som adderar rörelse i håret, definierar linjerna och binder samman de två formerna och skapar ett flöde i form och färg.

 • COLOR

  UTGÅNGSLÄGE: 
  Utväxt: 7NA
  Längder och toppar: 9N/10N (förblekt)

  ROOT SHADING:
  Topchic: 40ml Lotion 6% + 30ml 8N@GB + 10ml 8N@BS

 • COLOR

  DARK BACKGROUND:
  Opal Beige
  Colorance: 60ml Lotion + 20ml 9BA + 10ml 7RB
  Pale Grey
  Elumen: 1ml AN@5 + 5ml SV@10 + 20ml SB@10
  Mauvy Pink
  Elumen: 3ml Pk@all + 8ml GB@9 +12ml NB@10
  Acid Gold
  Elumen: 25ml YY@all + 5ml AB@9

 • CUT AND STYLING

  CREATING MOVEMENT WITH VEILS

  Denna utmanande frisyr med en slöjeffekt låter håret röra sig fritt. En rundad bob med en skarp linje i kontrast till det svepande överhåret. Använd Blunt Cutting för att skapa den konvexa yttre linjen och graderingen. Reducera volym, längd, och framhäv formen i klippningen med Step Cutting, samtidigt som du skapar den svepande strukturen i överhåret. Avsluta med (Deep) Slice Cutting för att mjuka upp den konvext rundade boben och framhäva Iridescent Effects.

 • TEXTURE AND STYLE

  FROM STRUCTURE TO MOVEMENT

  Stilen karaktäriseras av svepande slingor över frisyrens raka linjer. Applicera StyleSign Smooth Control i hela håret för att ta fram denna look full av kontraster. Föna till formen på håret med en paddelborste. Använd en medelstor plattång för att skapa den mjuka texturen i längderna. Avsluta med StyleSign Texturizer för matt glans. 

BLACK PLUM, PINK AND VIOLET MOVING FREELY

ETT DYNAMISKT FÄRGSPEKTRA FRÅN DÄMPAD TILL LJUS.

 • COLOR

  Julies basfärg Black Plum, subtilt violet-röd gör att Iridescent Colors kan röra sig fritt över de långa slingorna i mjuka flerdimensionella skiftningar. Kontrasterna i Mauvy Pink och Acid Gold ger en unik visuell effekt som går från kompakt till mjukt flödande. Acid Gold mot Electric Violet förändrar färgen från mättad till ljus och från stark till dämpad.

 • COLOR

  UTGÅNGSLÄGE:
  Obehandlat hår
  Utväxt: 6N
  Längder och toppar: 7N (naturligt blekt)

  BLEKNINGSPROCESS FÖR IRIDESCENT COLORS TILL LJUSHETSLÄGE 9–10:
  SilkLift Control Ash: 35 ml Conditioning Cream Developer 6% 
  + 1 skopa High Performance Lightener + 3 pump Stabilizer

  ROOT SHADING:
  Black Plum
  Topchic: 30ml Lotion 3% + 10ml 3VV MAX + 15ml 6VV MAX
  + 5ml P-Mix

 • COLOR

  DARK BACKGROUND:
  Black Plum
  Topchic: 30ml Lotion 9%  + 10ml 3VV MAX + 15ml 6VV MAX
  + 5ml P Mix

  IRIDESCENT COLORS:
  Mauvy Pink
  Elumen: 3ml Pk@all + 8ml GB@9 + 12ml NB@10
  Electric Violet
  Elumen: 7ml Pk@all + 3ml Tq@all + 10ml SV@10
  Acid Gold
  Elumen: 25ml YY@all + 5ml AB

 • CUT AND STYLING

  MICRO FRINGE AGAINST LONG VEILS

  Julias look är en tolkning av en modern hockeyfrilla. Det viktigaste i den här klippningen är den korta triangelformade luggen mot de långa svepande slingorna och den konkava formen i nacken. Använd ökade längder för att skapa den konvexa formen. Använd dig av Point Cutting för den jämna graderingen ovanför öronen och övergå till de långa sidorna med Back Hand Slice Cutting. Klipp den yttre designen med Deep Slice Cutting i kombination med Deep Point Cutting för flödande textur och en rå känsla.

 • TEXTURE AND STYLE

  WISPY PIECES FRAME THE FACE

  En kort lugg i kombination med det korta överhåret och de långa sidorna – den perfekta stilen för att framhäva dragen i ansiktet. Applicera StyleSign Flat Marvel i håret. Föna till formen utan att skapa volym med en liten paddelborste. Skapa textur på sidorna och i luggen med StyleSign Showcaser. Tvinna fram de långa partierna mot ansiktet. 

Se Color Zoom teknikhuvuden i 3D!

ladda ner appen