Sök

WE THINK STYLIST

Vi lyssnar på dig. Vi förstår att samarbete är mer än bara bra produkter.

Så låt oss prata om något nytt - låt oss prata om dig - med målet av att skapa ett starkt samarbete. Det är grundstenen i det nya Goldwell - ett Goldwell i förändring, guidat av vårt team av passionerade stylister världen över. Nu mer än någonsin, kommer allt vi gör att vara tillägnat dig och din framgång.

MY STYLIST. MY HERO.

Allt handlar om relationen mellan dig dina kunder - och varför det är så viktigt att ha den rätta frisören. Varje saga har en hjälte: du. 

mer INFO

WE THINK STYLIST

Vi omfamnar din passion för vackert hår. Vi tror att endast tillsammans kan vi nå nya höjder genom att uppnå kreativ kompetens, nöjda kunder och framgång för din salong.

MER INFORMATION

DISCOVER WHAT'S DIFFERENT

We think stylist.

Omdesignade Goldwell återuppfinner sig själv för ett ännu starkare partnerskap med stylister.
Vi gör mer än förstår dig. Vi tänker som dig.  

BRAND BOOK

GLOBAL MASTERS

“Vi vill ha en partner som är en av oss.” 

Vi förstår att partnerskap är mer än bara bra produkter. Så låt oss prata om någonting nytt - låt oss prata om dig - med målet av att skapa ett starkt partnerskap.

MER INFORMATION

WHAT MATTERS TO YOU?

Vi är nyfikna.

Tillsammans, tar vi din salong till en ny nivå av kreativ kompetens, nöjda kunder och framgång för företaget. Med Goldwell som din partner är du i goda vänners lag för vi tänker på samma sätt som stylister. Anslut dig nu till oss, och låt oss prata om vad som är viktigt för dig. Berätta för oss på vår Facebooksida.

MER INFORMATION

VAD LIGGER BAKOM PRODUKTERNA?

Salongsexklusiva produkter för professionell användning 

En full portfolio med enastående resultat. Innovativa verktyg för överlägsen smidighet. Tekniska framsteg som effektiviserar ditt arbete. Servicekoncept som gör dina salongskunder nöjda.  

MER INFO

PRODUKTBOK

HISTORIA

Partner till frisören i över 50 år.

Han följde sin vision att bygga ett företag som endast fokuserar på att ha frisören som sin affärskompanjon, Erich Dotter skapade sin första Goldwellprodukt: Goldwell Ideal.

MER INFORMATION