Sök

UTBILDNING

Hitta utbildningar där du kan utvecklas ännu mer som frisör och förfina din skicklighet tillsammans med vårt utbildningsteam. 

Vi ser fram emot att träffa dig!

VÄLKOMMEN

Låt din kreativitet flöda.

Varje hår är som en tom canvas. Varje kund är ett nytt tillfälle att utöva din konst. Från konservativ till kreativ, varje färgning, klippning och styling du gör visar din kreativitet och talang.

UTBILDNING 2018

Utforska dina möjligheter. Att utbilda oss vidare är det viktigaste vi gör, både för oss själva och våra kunder. Här kan du hitta mer information om våra kurser. 

MER INFORMATION

utbildning `18 

Education Book `18

 

 

 

INSPIRATION TEAM

Utbildning i världsklass börjar med Artists & Educators i världsklass.

Utbildning. Det handlar om människor. Gå en utbildning för någon av de bästa Artists & Educators i världen. De förstår, inspirerar och motiverar. De är fantastiska stylister. Lär av dem och du blir som dem.

MER INFORMATION

GLOBAL ZOOM EVENT TORONTO

Global Zoom Event är ett av de mest inspirerande event för frisörer från hela världen och i år kommer vi att vara i Toronto. Dagar fyllda med trender, att dela idéer med andra frisörer och shower av kreativa stylister kommer att boosta din egen kreativitet.

Ta del av allt och var på plats för livefinalen av Color Zoom Challenge, se lanseringen av nya Color Zoom Collection och träffa andra kreatörer.


MER INFORMATION

PRODUKTER

Produktinformation.

Ta del av vår produktinformation och användbara tips för kundrådgivning.

Mer INFormation